Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرعه کشی ایران خودرو، سایپا و دیگر خودروسازان امروز برگزار و نتایج آن از طریق سامانه یکپارچه تخصیص خودرو به آدرس https://sale.iranecar.com/public/home اعلام می‌شود.

به گزارش ایمنا، اولین مرحله از فروش خودرو در سامانه جدید یکپارچه تخصیص خودرو هفته گذشته با ثبت نام بیش از چهار میلیون متقاضی به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرعه کشی نخستین دوره فروش خودرو از طریق سامانه یکپارچه تخصیص خودرو امروز _نهم خردادماه_ انجام می‌شود.

قرعه کشی سامانه یکپارچه خودرو

مراسم قرعه کشی تحت نظارت سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان انجام خواهد شد و تقدم یا تاخر زمان ثبت نام هیچ تأثیری بر قرعه‌کشی و شانس برنده شدن نخواهد داشت.

سامانه یکپارچه خودرو

ورود به سامانه یکپارچه ثبت نام خودرو از طریق آدرس اینترنتی https://sale.iranecar.com/public/home امکان پذیر است.

ثبت نام خودرو

ثبت‌نام و مشارکت در اولین طرح فروش یکپارچه خودرو در قالب سامانه فروش از ۲۷ اردیبهشت ماه آغاز شد و تا سوم خردادماه ۱۴۰۱ ادامه داشت. در این مرحله ایران خودرو، سایپا، بهمن موتور، کرمان موتور، آرین پارس موتور و مدیران خودرو طرح‌های فروش خود را بر روی سامانه بارگزاری کرده بودند.

مدیر کل صنایع خودرویی وزارت صمت اعلام کرد: بیش از چهار میلیون نفر متقاضی در مرحله اول فروش خودرو از طریق سامانه یکپارچه ثبت نام کرده بودند.

قرعه کشی خودرو در سامانه یکپارچه فروش

بر اساس اخبار قرعه کشی خودرو از میان لیست پالایش شده ثبت نام کنندگان برگزار می‌شود و افرادی که واجد شرایط لازم نبوده، از لیست قرعه کشی حذف شده‌اند.

به گفته منوچهر منطقی، معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت از این پس به جای اینکه خودروسازان هر ۱۵ روز یک بار ۵ تا ۱۰ هزار خودرو به صورت مجزا عرضه کنند و قرعه‌کشی انجام دهند این فرآیند به صورت یک جا در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو انجام می‌شود و در هر دوره (هر سه ماه با چهار ماه یک بار) بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار خودرو به متقاضیان عرضه می‌شود.

از سوی دیگر در بخش خودروسازان خصوصی که به طور مثال برای ١٠٠٠ خودرو تأمین قطعه صورت می‌گرفت اما ٣٠٠٠ خودرو برای فروش عرضه می‌کردند؛ بنابراین اغلب برای تحویل مابه‌التفاوت تعهد ایجاد شده که قطعه نبود، مشکل ایجاد و مشتریان بلاتکلیف می‌شدند. در سامانه یکپارچه این مشکل به‌نوعی حل شده است. همچنین برخی خودروسازان به صورت انبوه (به طور مثال ١٠ هزار خودرو) تولید می‌کردند اما برای کسب حداکثر، عرضه به صورت قطره‌چکانی صورت می‌گرفت و برای مثال مثال ۵٠٠٠ دستگاه عرضه می‌کردند. در سامانه این مشکل رفع شده و همه تولیدات آن‌ها باید عرضه شود.

نتایج قرعه کشی سامانه یکپارچه تخصیص خودرو

اسامی منتخبین خودرو بر روی سایت سامانه یکپارچه تخصیص خودرو به نشانی sale.iranecar.com اعلام خواهد شد.

سامانه یکپارچه خودرو

سامانه فروش یکپارچه خودرو، سامانه‌ای بوده که از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با هدف عرضه متناسب با تقاضای خودرو در کشور و حذف تدریجی طرح قرعه کشی فروش و خرید ماشین، راه اندازی شده است.

سایت ثبت نام ایران خودرو و سایپا

توجه به اینکه وزارت صمت به‌هیچ عنوان دخالتی در کار نخواهد داشت و تنها نقش نظارت را برعهده دارد، هر خودروساز ارائه‌دهنده محصولات در سامانه، اطلاعات متقاضیان محصولات خود را جمع‌آوری می‌کند، صحت‌سنجی انجام می‌شود و در نهایت قرعه‌کشی توسط خود خودروساز انجام می‌شود. در حقیقت خودروسازان همه فرآیند فروش تا قرعه‌کشی، دریافت وجه و عرضه را خود انجام خواهند داد. بخش نظارت از بخش اجرایی کاملاً جدا شده و در نهایت دولت تنها نظاره‌گر خواهد بود که کارها به درستی انجام شود و عرضه خودرو فقط از طریق سامانه یکپارچه انجام می‌شود و در سایت خودروسازان مشخصات خودرو و بخشنامه‌های دیگر در دسترس است.

کد خبر 578099

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سایت ثبت نام خودرو سامانه یکپارچه ثبت نام خودرو فروش ایران خودرو ایران خودرو یکپارچه سامانه ایران خودرو قرعه کشی خودرو سایت ایران خودرو سامانه ثبت نام خودرو ثبت نام یکپارچه خودرو قیمت خودرو ایران خودرو سامانه یکپارچه فروش خودرو سامانه فروش خودرو فروش یکپارچه خودرو سامانه یکپارچه تخصیص خودرو سامانه يكپارچه تخصیص خودرو تخصیص یکپارچه خودرو سامانه تخصیص خودرو تخصیص خودرو فروش خودرو ثبت نام خودرو ایران خودرو ثبت نام ایران خودرو سامانه یکپارچه خودرو ثبت نام خودرو سامانه خودرو یکپارچه خودرو قرعه کشی سامانه یکپارچه خودرو سامانه یکپارچه فروش خودرو esale iranecar com سامانه یکپارچه تخصیص خودرو rh iranecar com saipa iranecar comثبت نام زمان اعلام نتایج قرعه کشی خودرو قرعه کشی سامانه یکپارچه تخصیص خودرو زمان اعلام نتایج قرعه کشی سامانه یکپارچه خودرو اعلام نتایج قرعه کشی سامانه یکپارچه خودرو اعلام نتایج قرعه کشی سامانه یکپارچه نتایج قرعه کشی سامانه یکپارچه خودرو نتایج قرعه کشی سامانه یکپارچه تخصیص خودرو نتایج قرعه کشی خودرو یکپارچه زمان قرعه کشی خودرو یکپارچه زمان قرعه کشی سامانه یکپارچه خودرو زمان سامانه یکپارچه تخصیص خودرو طریق سامانه یکپارچه یکپارچه خودرو انجام می شود ایران خودرو قرعه کشی فروش خود ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۹۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟

تین نیوز

قرار است امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه برای اولین بار خودروهای وارداتی برقی در سامانه یکپارچه عرضه شود، خودروهایی که بالاخره بعد از چالش ها و انتقادات فراوان به مرحله عرضه رسیده؛ اما سوالی که مطرح می شود این است که مشتری خودروهای وارداتی برقی چه کسانی هستند؟

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصادآنلاین، حدود یک سال از حضور عباس علی آبادی در راس وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت می گذرد و در این مدت عبارت خودرو برقی پرتکرارترین موضوع در صحبت های او بوده است. علی آبادی حتی با این اظهار نظر جنجالی که «ماشین بنده برقی است و خودم آن را ساختم و تمامی تکنولوژی ساخت موتور آن بومی است» نظرها را به خود جلب کرد.

وزیر صمت بر برقی سازی ناوگان حمل و نقل متمرکز شده و می گوید تا زمانی که موفق به تولید انبوه خودروی برقی شویم، برای این که مردم معطل نشوند، می توانیم خودرو برقی وارد کنیم.

او حتی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا ممکن است واردات خودروهای نو و کارکرده و به واردات خودروهای برقی محدود شود نیز گفته است که اولویت ما واردات خودروهای برقی است و به دنبال ایجاد شرایط ساده و مناسب برای واردات این خودرو هستیم.

در راستای تسهیل واردات خودروهای برقی هم بود که تعرفه خودروهای برقی درصد پایینی تعیین شد، به طوری که تعرفه واردات خودروهای برقی با قیمت کمتر از ۲۰ هزار یورو صرفا یک درصد و خودروهای برقی ۲۰ تا ۳۰ هزار یورویی ۱۱ درصد است.

آخرین آمار واردات خودروهای برقی طبق گفته مهدی ضیغمی، مجری طرح واردات خودرو وزارت صمت ۵۵۰۰ دستگاه خودرو است.

بعد از صحبت های فراوان درباره خودروهای برقی قرار است در چند روز آینده اولین عرضه خودروهای وارداتی برقی انجام شود.

در همین زمینه مهدی ضیغمی، رییس سازمان توسعه تجارت به خبرنگار اقتصاد آنلاین گفت: عرضه انواع خودرو وارداتی اعم از خودروهای برقی و بنزینی روز یکشنبه هفته آینده آغاز می شود.

ضیغمی افزود: خودروهای برقی فعلا در سامانه عمومی عرضه خواهد شد و سپس در سامانه مخصوص خودروهای برقی عرضه خواهد شد.

وی در مورد این که چرا خودروهای برقی در سامانه ای جدا عرضه خواهد شد هم گفت: برای این که بتوان تبلیغات بیشتری درباره این خودروها انجام داد و مشخصات و ویژگی این خودروها را بیشتر و بهتر توضیح داد و در این زمینه فرهنگ سازی شود.

رییس سازمان توسعه تجارت همچنین از رایزنی با شورای رقابت برای تسهیل واردات و عرضه خودروهای برقی خبر داد و اعلام کرد: درخواست کرده ایم که برای خودروهای برقی بحث بلوکه کردن پول و داشتن پلاک فعال حذف شود که در حال بررسی است.

همچنین مهدی تقدسی، مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو در مورد این که آیا ثبت نام جدید برای خودروهای وارداتی انجام خواهد شد یا خیر، به خبرنگار اقتصادآنلاین گفت: در این دوره از عرضه خودروهای وارداتی ثبت نام جدید نخواهیم داشت و عرضه در روز یکشنبه مختص نفرات قبلی است.

تقدسی همچنین درباره تقاضا برای خودروهای برقی گفت: خودروهای برقی و بنزینی عرضه خواهد شد و ثبت نامی های قبلی می توانند انتخاب کنند.

بنابراین در حالی قرار است که روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت برای اولین بار خودروهای برقی عرضه شود که خبری از ثبت نام جدید برای خودروهایی وارداتی در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی نیست و معلوم نیست که آیا ثبت نام کنندگان قبلی در سامانه علاقه ای به خرید خودرو برقی داشته باشند یا نه؛ چرا که اولین مرحله از ثبت نامی های سامانه که هنوز ۱۵ هزار نفر از آنها خودرو دریافت نکرده اند متعلق به اسفند ۱۴۰۱ است و در آن زمان نه علی آبادی وزیر صمت بود و نه صحبتی از واردات و عرضه خودروی برقی مطرح بود.

همین موضوع و همچنین انتقادهای بسیاری که راجع به برقی سازی خودرو توسط وزارت صمت در شرایطی که به اذعان کارشناسان زیرساخت های آن در کشور مهیا نیست، ابهاماتی را در مورد میزان تقاضای خودروهای وارداتی برقی در سامانه در روز یکشنبه ایجاد کرده است.

باید منتظر ماند و دید افرادی که هفته آینده مجاز به انتخاب خودروی وارداتی هستند کدام نوع خودروها را انتخاب خواهند کرد و چگونه از خودروی برقی که برای آن ثبت نام نکرده اند، استقبال خواهند کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • تکلیف نامعلوم عرضه خودرو‌های وارداتی!
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • عرضه خودرو های وارداتی از فردا یکشنبه
  • شک و تردید درباره عرضه اولین خودروهای وارداتی | قرار بود فردا یکشنبه عرضه آغاز شود
  • تکلیف نامعلوم عرضه خودروهای وارداتی از فردا!
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودرو‌های وارداتی؛ ثبت‌نام جدید وجود دارد؟
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق